Babylogisch is een babywinkel voor je refurbished Mutsy kinderwagen en autostoeltje. Bij onze babywinkel kun je terecht voor onder andere refurbished baby artikelen van Joolz, Bugaboo, Maxi-Cosi of Mutsy, onderdelen of accessoires. Je bent van harte welkom in onze showroom om je favoriete kinderwagen te zien, testen en voelen. Als dat niet kan, of je woont te ver weg, dan is verzenden natuurlijk ook een optie. We pakken alles netjes voor je in en geven het mee aan bijvoorbeeld PostNL of DPD. Vaak is de bestelling dan al de volgende dag in huis.

Babylogisch winkel showroom

ONZE MISSIE: VERDUURZAMING VAN DE EERSTE JAREN VAN JE KINDJE!

Je wilt zo goed mogelijk zorgen voor je pasgeboren nieuwe aanwinst, dus besluit je om een degelijke Mutsy kinderwagen, een praktische buggy en veilig autostoeltje aan te gaan schaffen. Bij voorkeur van een topmerk als Bugaboo, Joolz, Stokke of Maxi-Cosi. Dit hoeft natuurlijk niet allemaal nieuw te zijn. Wat je redenen ook zijn (economisch, ecologisch…), een goede refurbished Mutsy kinderwagen, buggy of autostoel is waarschijnlijk zelfs geschikter dan een nieuwe. Babylogisch maakt de topmerken voor iedereen geschikt en bereikbaar.

Babywinkel Babylogisch weet wat jij belangrijk vindt: een veilige, schone en hygiënische kinderwagen. Onze refurbished Mutsy kinderwagens zijn technisch helemaal in orde, grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Elk artikel uit onze babywinkel wordt bij inkoop volledig door Babylogisch gedemonteerd, met zorg en aandacht diep gereinigd en grondig ontsmet. Daarna wordt het weer helemaal opgebouwd en worden, als dat nodig is, onderdelen direct gerepareerd of vervangen. Er wordt geen detail overgeslagen. Bij de minste twijfel, keuren we het artikel af en worden de nog bruikbare onderdelen opgenomen in onze onderdelen-voorraad. Artikelen die wij niet geschikt vinden voor hergebruik, zul je niet tegenkomen in onze babywinkel.

Het behoud van onze wereld vinden wij van Babylogisch erg belangrijk. De eerste stap in verduurzamen van onze wereld, is het hergebruiken producten. Bij Babylogisch koop je een refurbished Mutsy kinderwagen of autostoel. Daarnaast voeren wij onze reiniging zo duurzaam mogelijk uit met de juiste producten en hulpmiddelen.