Wil je je kinderwagen verkopen, omdat je kindje er te groot voor geworden is? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een kinderwagen is maar een korte periode van het leven van je kindje nodig. Je kindje wordt groter en wil niet meer liggen of zitten, maar wil met mama of papa meelopen of fietsen. Vanaf dat moment wordt de kinderwagen overbodig en staat die eigenlijk alleen maar in de weg. Vaak is de kinderwagen dan echter nog lang niet versleten en kan na een grondige poetsbeurt en misschien wat technische correcties nog prima door naar een volgend kindje. Jammer om alles zomaar weg te gooien! 

Ben je in deze fase aangekomen en heb je geen zin om alles zelf schoon te maken of geen zin in het gedoe wat Marktplaats met zich meebrengt? Dan ben je bij Babylogisch aan het juiste adres. Vul het formulier in met de gevraagde informatie (onderdelen en bijbehorende accessoires kunnen er ook bij) en foto’s en we komen snel bij je terug.

Elk artikel uit onze babywinkel wordt bij inkoop volledig door Babylogisch gedemonteerd, met zorg en aandacht diep gereinigd en grondig ontsmet. Daarna wordt het weer helemaal opgebouwd en worden, als dat nodig is, onderdelen direct gerepareerd of vervangen. Er wordt geen detail overgeslagen. Bij de minste twijfel, keuren we het artikel af en worden de nog bruikbare onderdelen opgenomen in onze onderdelen-voorraad. Artikelen die wij niet geschikt vinden voor hergebruik, zul je niet tegenkomen in onze babywinkel.

ONZE MISSIE: VERDUURZAMING VAN DE EERSTE JAREN VAN JE KINDJE!

Tip: de inkoopprijs van een kinderwagen is ongeveer de helft van de verkoopprijs in onze webshop, vanwege de tijd en aandacht die erin gaat zitten. Kijk dus even in onze webshop wat een vergelijkbare set ongeveer kost om teleurstelling te voorkomen. 

Het behoud van onze wereld vinden wij van Babylogisch erg belangrijk. De eerste stap in verduurzamen van onze wereld, is het hergebruiken producten. Bij Babylogisch koop je een gebruikte kinderwagen. Daarnaast voeren wij onze reiniging zo duurzaam mogelijk uit met de juiste producten en hulpmiddelen.