Welkom bij Babylogisch – De specialist in refurbished kinderwagens

Bij Babylogisch begrijpen we hoe belangrijk het is om een betrouwbare, veilige en betaalbare kinderwagen te vinden voor je kleintje. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige refurbished kinderwagens aan. Onze kinderwagens zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, zodat jij met een gerust hart op pad kunt gaan met je baby.

Babylogisch winkel showroom

Waarom kiezen voor een refurbished kinderwagen?

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Door te kiezen voor een refurbished kinderwagen draag je bij aan een duurzamere wereld. Het hergebruiken van kinderwagens helpt afval te verminderen en spaart kostbare grondstoffen.

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs: Onze refurbished kinderwagens bieden dezelfde hoge kwaliteit en veiligheid als nieuwe modellen, maar dan tegen een aanzienlijk lagere prijs. Zo krijg je premium producten zonder de premium prijs.

Grondige kwaliteitscontrole: Elke kinderwagen die bij Babylogisch binnenkomt, wordt grondig geïnspecteerd en opgeknapt door ons team van experts. We controleren alle onderdelen en zorgen ervoor dat de kinderwagen volledig functioneel en veilig is voordat deze weer te koop wordt aangeboden.

Ons assortiment tweedehands kinderwagens

Bij Babylogisch vind je een breed scala aan kinderwagens van topmerken zoals Bugaboo, Dubatti, Mutsy en Joolz. Elk merk en model heeft zijn unieke kenmerken die inspelen op verschillende behoeften en levensstijlen.

Bugaboo: Bekend om hun innovatieve ontwerpen en veelzijdigheid. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar flexibiliteit en stijl.

Dubatti: Focust op het creëren van producten die de band tussen ouder en kind versterken, met kinderwagens die het kind dichter bij de ouder brengen.

Joolz: Biedt ergonomisch ontworpen kinderwagens die zowel voor de baby als voor de ouders comfortabel zijn.

Maxi-Cosi: Zo’n bekende naam, dat een autostoeltje vaak een Maxi-Cosi genoemd wordt. 

Waarom kopen bij Babylogisch?

Deskundig advies
Bij Babylogisch staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Of je nu advies nodig hebt over welk model het beste bij jouw levensstijl past, of vragen hebt over de specificaties van een bepaalde kinderwagen, wij zijn er om je te ondersteunen.

Gemakkelijk online bestellen
Onze gebruiksvriendelijke website maakt het eenvoudig om de perfecte refurbished Joolz kinderwagen te vinden en te bestellen. Met gedetailleerde productbeschrijvingen, hoge-resolutiefoto’s en klantrecensies kun je met vertrouwen je keuze maken. Bovendien bieden we verschillende veilige betalingsmogelijkheden en snelle levering aan huis.

Showroom bezoek
Wil je de kinderwagen liever eerst in het echt zien en uitproberen? Bezoek dan onze showroom waar je ons volledige assortiment kunt bekijken en testen. Onze medewerkers helpen je graag verder met persoonlijk advies en demonstraties, zodat je met een gerust hart je keuze kunt maken.

Bezoek ons vandaag nog!

Ontdek het gemak en de voordelen van het kopen van een refurbished Joolz kinderwagen bij Babylogisch. Bezoek onze website of kom langs in onze showroom en vind de perfecte kinderwagen voor jouw kleintje. Bij Babylogisch garanderen we kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wacht niet langer en geef je baby het comfort en de stijl die hij of zij verdient, terwijl je ook nog eens bewust en duurzaam winkelt.

Maak eenvoudig een afspraak in onze digitale agenda en kom vandaag nog kijken, testen en voelen in onze showroom!

Contactgegevens:
Babylogisch BV
Goedentijd 25A
5131AR Alphen N-Br
Telefoon: +31 6 52025288
E-mail: info@babylogisch.nl

Bezoek babylogisch.nl en vind jouw ideale refurbished kinderwagen vandaag nog!

ONZE MISSIE: VERDUURZAMING VAN DE EERSTE JAREN VAN JE KINDJE!

Je wilt zo goed mogelijk zorgen voor je pasgeboren nieuwe aanwinst, dus besluit je om een refurbished kinderwagen, een praktische buggy en veilig autostoeltje aan te gaan schaffen. Bij voorkeur van een topmerk als Bugaboo, Joolz, Stokke of Maxi-Cosi. Dit hoeft natuurlijk niet allemaal nieuw te zijn. Wat je redenen ook zijn (economisch, ecologisch…), een goede refurbished kinderwagen, buggy of autostoel is waarschijnlijk zelfs geschikter dan een nieuwe. Babylogisch maakt de topmerken voor iedereen geschikt en bereikbaar.

Babywinkel Babylogisch weet wat jij belangrijk vindt: een veilige, schone en hygiënische kinderwagen. Onze refurbished kinderwagens zijn technisch helemaal in orde, grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Elk artikel uit onze babywinkel wordt bij inkoop volledig door Babylogisch gedemonteerd, met zorg en aandacht diep gereinigd en grondig ontsmet. Daarna wordt het weer helemaal opgebouwd en worden, als dat nodig is, onderdelen direct gerepareerd of vervangen. Er wordt geen detail overgeslagen. Bij de minste twijfel, keuren we het artikel af en worden de nog bruikbare onderdelen opgenomen in onze onderdelen-voorraad. Artikelen die wij niet geschikt vinden voor hergebruik, zul je niet tegenkomen in onze babywinkel.

Het behoud van onze wereld vinden wij van Babylogisch erg belangrijk. De eerste stap in verduurzamen van onze wereld, is het hergebruiken producten. Bij Babylogisch koop je een refurbished kinderwagen. Daarnaast voeren wij onze reiniging zo duurzaam mogelijk uit met de juiste producten en hulpmiddelen.