Babywinkel Babylogisch is een winkel voor je duurzame kinderwagen, gevestigd in het zuiden van Nederland, tegen de Belgische grens. Om die reden hebben we veel klanten uit België en weten we als geen ander wat de Belgische klant van ons verwacht. Dus ook vanuit België kun je bij ons terecht voor je duurzame Joolz, Bugaboo, Maxi-Cosi of Mutsy baby artikelen, onderdelen of accessoires. Je bent van harte welkom in onze showroom om je favoriete kinderwagen te zien, testen en voelen. Als dat niet kan, of je woont te ver weg, dan is verzenden natuurlijk ook een optie, ook naar België. We pakken alles netjes voor je in en geven het mee aan bijvoorbeeld PostNL of DPD. Vaak is de bestelling dan al de volgende dag in huis.

Je wilt zo goed mogelijk zorgen voor je pasgeboren nieuwe aanwinst, dus besluit je om een degelijke kinderwagen, een praktische buggy en veilig autostoeltje aan te gaan schaffen. Bij voorkeur van een topmerk als Bugaboo, Joolz, Stokke of Maxi-Cosi. Dit hoeft natuurlijk niet allemaal nieuw te zijn. Wat je redenen ook zijn (economisch, ecologisch…), een duurzame tweedehands kinderwagen, buggy of autostoel is waarschijnlijk zelfs geschikter dan een nieuwe. Babylogisch maakt de topmerken voor iedereen geschikt en bereikbaar.

Babywinkel Babylogisch weet wat jij belangrijk vindt: een veilige, schone en hygiënische kinderwagen. Onze tweedehands kinderwagens zijn technisch helemaal in orde, grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Elk artikel uit onze babywinkel wordt bij inkoop volledig door Babylogischgedemonteerd, met zorg en aandacht diep gereinigd en grondig ontsmet. Daarna wordt het weer helemaal opgebouwd en worden, als dat nodig is, onderdelen direct gerepareerd of vervangen. Er wordt geen detail overgeslagen. Bij de minste twijfel, keuren we het artikel af en worden de nog bruikbare onderdelen opgenomen in onze onderdelen-voorraad. Artikelen die wij niet geschikt vinden voor hergebruik, zul je niet tegenkomen in onze babywinkel.

Het behoud van onze wereld vinden wij van Babylogisch erg belangrijk. De eerste stap in verduurzamen van onze wereld, is het hergebruiken producten. Bij Babylogisch koop je een duurzame, gebruikte kinderwagen. Daarnaast voeren wij onze reiniging zo duurzaam mogelijk uit met de juiste producten en hulpmiddelen.

ONZE MISSIE: VERDUURZAMING VAN DE EERSTE JAREN VAN JE KINDJE!

Babylogisch winkel showroom