Veelgestelde vragen

Lees hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je antwoord er niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Ja, Babylogisch heeft een showroom! Je bent van harte welkom om te kijken en testen. Afhankelijk van je lokatie is het zelfs mogelijk dat we naar je toe komen. Je bent immers misschien niet meer zo mobiel door de zwangerschap. Kijken en testen kan dan in de vertrouwde omgeving. 

Wij hebben geen winkel-openingstijden. Bel voor een afspraak, dan maken we tijd om te komen kijken en te testen. Dat kan ook in de avonduren en in het weekend. 

Nee, om via de website te kunnen bestellen, hoeft geen account aangemaakt te worden. Door het aanmaken van een account bespaar je tijd bij een volgende bestelling, omdat je dan niet opnieuw je adresgegevens hoeft in te vullen.

1. Kom naar Babylogisch: hoeveel foto’s we ook maken, in het echt zie je altijd meer en beter.
2. Rijd en vergelijk: we hebben diverse merken, maten en kleuren staan, die zijn en voelen allemaal anders. 
3. Klopt de maat? De ene kinderwagen is groter en hoger dan de andere. Ben je zelf lang of kort?
4. Check de grootte van de wieg.
5. Klap de wagen in en uit: ieder model heeft zijn eigen systeem en eigen trucje. 
6. Til de wagen op: zwaarder is degelijker, lichter is makkelijker hanteerbaar. Wat is het juiste compromis? 
7. Probeer de rem(men).
8. Klik en gesp los en vast: oefen dit alvast een paar keer voordat er een kindje in zit. 
9. Denk goed na over de accessoires: voetenzak, regenhoes, parasol, boodschappentas, autostoel, adapters, opberghoes, zomerzit, winterset…. zo kunnen we nog even door gaan. 
10. Gooi hem in de kofferbak: past de kinderwagen in je auto?

Lees “Over ons” om het verhaal en de mensen achter Babylogisch te leren kennen. 

Babylogisch weet wat jij belangrijk vindt: een veilige, schone en hygiënische kinderwagen.

Je wilt zo goed mogelijk zorgen voor je pasgeboren nieuwe aanwinst, dus besluit je om een degelijke kinderwagen, een praktische buggy en veilig autostoeltje aan te gaan schaffen. Bij voorkeur van een topmerk als Bugaboo, Joolz, Stokke of Maxi-Cosy. Dit hoeft natuurlijk niet allemaal nieuw te zijn. Wat je redenen ook zijn (economisch, ecologisch…), een goede tweedehands kinderwagen, buggy of autostoel is waarschijnlijk zelfs geschikter dan een nieuwe. Babylogisch maakt de topmerken voor iedereen geschikt en bereikbaar.

Ja, veiligheid gaat voor alles bij Babylogisch!

Elk artikel uit onze webshop wordt bij inkoop volledig door Babylogisch gedemonteerd, met zorg en aandacht diep gereinigd en grondig ontsmet. Daarna wordt het weer helemaal opgebouwd en worden, als dat nodig is, onderdelen direct gerepareerd of vervangen. Er wordt geen detail overgeslagen. Bij de minste twijfel, wordt het artikel afgekeurd en worden de nog bruikbare onderdelen opgenomen in onze onderdelen-voorraad. Natuurlijk worden slechte artikelen bij voorbaat niet ingekocht.

De sterren geven een snelle indicatie van de staat van het tweedehands artikel:

5 van 5 sterren: het artikel is nieuw of niet van nieuw te onderscheiden.

4 van 5 sterren: het artikel is niet nieuw, maar verkeert wel in een uitmuntende staat met zeer lichte gebruikssporen.

3 van 5 sterren: het artikel verkeert in een goede, gebruikte staat met gebruikssporen.

2 van 5 sterren: het artikel verkeert technisch in prima staat, maar heeft optisch heel duidelijke gebruikssporen. 

1 van 5 sterren: het artikel verdient nog wat aandacht van de koper. 

Al die dure babybenodigdheden hoeven natuurlijk niet allemaal nieuw te zijn. Wat je redenen ook zijn (economisch, ecologisch…), een goede tweedehands kinderwagen, buggy of autostoel is waarschijnlijk zelfs geschikter dan een nieuwe. Babylogisch maakt de topmerken voor iedereen geschikt en bereikbaar.

Alle artikelen in de webshop zijn technisch helemaal in orde gemaakt, bekende minpunten zijn verbeterd en ze zijn met zorg en aandacht diep gereinigd en grondig ontsmet.

Artikelen die wij niet geschikt vinden voor hergebruik, zul je niet tegenkomen in onze webshop.

Het behoud van onze wereld vinden wij van Babylogisch erg belangrijk. De eerste stap in verduurzamen van onze wereld, is het hergebruiken producten. Bij Babylogisch koop je een gebruikte kinderwagen. Daarnaast voeren wij onze reiniging zo duurzaam mogelijk uit met de juiste producten en hulpmiddelen.

Elk artikel uit onze webshop wordt bij inkoop volledig door Babylogisch gedemonteerd, met zorg en aandacht diep gereinigd en grondig ontsmet. Daarna wordt het weer helemaal opgebouwd en worden, als dat nodig is, onderdelen direct gerepareerd of vervangen. Er wordt geen detail overgeslagen.

Natuurlijk wil je een schone en hygiënische producten voor je baby! Daarom wordt elk artikel uit onze webshop volledig door Babylogisch gedemonteerd, met zorg en aandacht diep gereinigd en grondig ontsmet. Daarna wordt het weer helemaal opgebouwd en worden, als dat nodig is, onderdelen direct gerepareerd of vervangen. 

Babylogisch werkt bij voorkeur met de bekende topmerken zoals Bugaboo, Joolz, Stokke of Maxi-Cosy. Dit is echter slechts een kleine selectie van topmerken. 

Ja, waarschijnlijk zijn er goedkopere artikelen te vinden op Marktplaats. Er zijn echter ook veel duurdere artikelen te vinden. Maar let op wat je koopt! Je wilt natuurlijk veilige en schone artikelen voor je kindje! 

Elk artikel uit onze webshop wordt bij inkoop volledig door Babylogisch gedemonteerd, met zorg en aandacht diep gereinigd en grondig ontsmet. Daarna wordt het weer helemaal opgebouwd en worden, als dat nodig is, onderdelen direct gerepareerd of vervangen. Er wordt geen detail overgeslagen. 

Het antwoord niet gevonden?

Neem dan contact met ons op

  • via de chat rechts onderin het scherm
  • per mail: info@babylogisch.nl
  • per telefoon/Whatsapp: 06-52025288
  • of vul onderstaand formulier in